flower

Gezond koken naar jouw tand

't Oneindig verhaal helpt je om je eetpatroon een gezonde schwung te geven. Kies je voor glutenarm, lactosevrij, macrobiotiek, vegetarisch,… of gewoon een beetje gezonder?

Het kan allemaal. Ghislena ondersteunt je bij je zoektocht naar de keuken die bij je past.

Bezoek samen met Ghislena de natuurvoedingswinkel. Leer nieuwe producten en hun toepassingen kennen, krijg meer begrip voor en kennis over basisvoedsel. De talloze mogelijkheden en suggesties die je krijgt maken het mogelijk om gezond eten leuk, lekker en financieel haalbaar te maken.
Alleen, samen met je partner of gelijkgestemde vrienden? Het kan allemaal.
€ 60/u in de omgeving van Mechelen.

Wat heb jij doorgaans in je koelkast liggen? Daar kan ongetwijfeld heel wat mee! Nodig Ghislena bij je uit voor een thuiskooksessie. Ghislena brengt enkele minder gangbare ingrediënten mee om van de maaltijd een echte gezondheidskuur te maken. Samen zorgen jullie voor een zalige lunch of diner voor je gezin. Het menu dat bepaal jij, Ghislena maar vooral je koelkast.
€ 60/u incl verplaatsingstijd.

“Zonder lactose, suiker, gluten, brood,… (schrappen wat niet past) leven is beter. Ik wil, maar dat kan ik niet!” Dat bestaat niet in dit oneindig verhaal. Ghislena helpt je om de mogelijkheden te zien in plaats van de beperkingen. Trek Ghislenas keukenkasten open en maak het onmogelijke waar. Maak kennis met vervangproducten, toepassingen en neem een basispakket mee naar huis.
De inhoud van de privéles wordt bepaald tijdens een consultatie of na kort overleg (bij intoleranties).
€ 60/u voor privéles in Ghilenas keuken.

De kostprijs van het basispakket wordt afgesproken bij de reservatie en is afhankelijk van de producten, het gamma en jouw portemonnee.